Wat
te verwachten

Single malt
Whisky, veruit de meest befaamde sterke drank, het is een ervaring die alle zintuigen aanspreekt en wordt over de hele wereld gedronken. Whisky drinken of proeven is een ervaring die je kan delen met anderen. Ieders favoriete smaakpaletten leren kennen en samen de kennis over deze historische drank verbreden. 

De wereld van de whisky’s gaat echter veel verder dan Schotland alleen. Landen als de VS, Ierland, India en Japan hebben ook een befaamde reputatie als het op whisky aankomt.

Om deze ervaring en de vele whiskysoorten te kunnen bevatten is een whisky tasting een ideale activiteit! Deze kan geïmplementeerd worden binnen uw event concept of in kleiner gezelschap.

Ons
verhaal

Het begin

Een gedeelde hobby met boezem vrienden resulteerde in een prachtig verhaal. Ter goede gewoonte gingen we jaarlijks naar de Whiskybeurs te Gent. Hier ontdekte we de prachtige historie, exclusiviteit en authenticiteit van de WHISKY. Deze uitstap smaakte naar meer! 

De volgende
stap

De volgende stap op ons passie avontuur naar Whisky werd gezet op de bodem waar deze prachtige drank, het unieke distillatie- en rijpingsproces ontstond. Op bezoek bij Schotse en Ierse distillerijen en hun rijke cultuur. Elke minuut in dit avontuur was exclusief en met elke nip werd de passie groter. Whisky is een totaalbeleving die je met ieder zintuig moet kunnen waarnemen

De whisky
shop

Al snel werd deze gewoonte uitgebreid naar een 2 jaarlijkse uitstap. De distillerijen werden talrijker en de bezoeken langer. De eigen verzameling groeide aan, tot op het moment er al lachend gezegd werd ‘Je kan beter een shop beginnen’. Een grap werd een droom en later werkelijkheid. Ik wou mijn passie delen en dit is het resultaat. Uw WHISKYSHOP TE GENT.

Worden we
gesmaakt?

Klanten geven ons een 4.8 op 5

Sympathieke zaakvoerder. Straalt passie uit voor het vak en dat weerspiegelt in de sublieme collectie whisky’s. Leuk om ook eens te kunnen proeven voor aankoop!

- S. Vandermeiren

Authentieke winkel met interessante ontdekkingen. Een echte hotspot voor whisky liefhebbers. Ook enkele unieke rums in de aanbieding! Top!

- A. Goossens

Een zeer vriendelijke man, hij laat je van alles proeven en laat je de gepaste keuze maken. Hij dringt zijn duurdere whisky’s niet aan je op, en laat je ook de charmes kennen van betaalbare whisky’s …

- B. Plaetsier

Eigenaar is vriendelijk en heeft duidelijk veel kennis van wat hij verkoopt. Geeft ook recommandaties op basis van wat je graag drinkt. Zeker een aanrader om whisky of rum te kopen!

- T. Verbeeck
logo-180-whiskys

Je moet 18 jaar of ouder zijn
om deze site te bezoeken