Ons Aanbod

Ontdek onze
beste whisky's

Arran-10-years

Arran

Arran 10 years is een single malt whisky. Frisse tonen van citrus, kaneel, vanille en sinaasappel gevolgd door aroma’s van kaneel en specerijen. De afdronk is zacht met zoetige en fruitige tonen.
bowmore-12-years

Bowmore

Bowmore is een 12 jaar oude islay single malt whisky. De aroma’s worden gekenmerkt door groene thee, pure chocolade en rijpe mango. Bowmore 12 heats is genieten van een heerlijke whisky met een maritiem karakter.
Glengoyne-10

Glengoyne

Glengongoyne is een whisky dat men in tegenstelling tot vele andere single malt whisky’s men enkel warme gelucht gebruikt. Dit in plaats van de rook van brandend turf om de gerst te drogen. Hierdoor komen de andere elementen die zo bepalend zijn voor het karakter van Glengoyne zoals water, gerst, eik en sherry. De smaak is vol en rijk.
smokehead

Smokehead

Smokehead is een unieke single malt whisky uit Schotland. Een whisky met duidelijke aroma’s van turf en rook die worden verrijkt met tonen van gekonfijte gember en specerijen zoals vanille en nootmuskaat. Exotische vruchten en een mooie onderliggende toon van acacia honing en kruiden.
talisker

Talisker

Talisker is een geturfde islay single malt whisky. De whisky bevat frisse aroma’s van gemengd fruit met een kruidig karakter. In de mond is hij vol van smaak en bevat tonen van kruidige en peperige eiken in combinatie met koffiebonen. De smaak van fijen eiken proef je in de lange afdronk.
glenfarclas-25-years

Glenfarclas

Glenfarclas is een 25 jaar single malt whisky. De aroma’s worden gekenmerkt door munt, sherry, romige gerst, chocolade en noten. De afdronk is relatief lang, met eiken, rook, cacao en boter.
old-pulteney-aged-12-year-single-malt-scotch-whisky

Old Pulteney

Old Pulteney is een 12 jaar single malt whisky. De aroma’s worden gekenmerkt door honing en room. De smaken zijn licht maritiem, beetje kruidig en met een lange licht zoete afdronk. In de neus licht van geur wat zich verder ontwikkelt naar vanille, honing, zout, citrus en kruiden.
highland-park-18-years

Highland Park

Highland Park is een 18 jaar single malt whisky. De aroma worden gekenmerkt door zoete honing, vermengd met smaken van chocolade en kersen. De whisky heeft een lichte rook smaak.

Meer zien ?
Bezoek ons is
de boodschap.

180 redenen voor een visite

Als echte whisky liefhebber bied ik u mijn zorgvuldige en persoonlijk geselecteerde, sublieme selectie van 180 verschillende whisky´s en geef ik u de kans om kennis te maken met de gekende, nieuwe en soms zeldzame ontdekkingen van deze traditionele drank. 


Ons vakmanschap drink je met verstand.

Ontdek onze
jack daniel's collectie

Video afspelen

Single Barrel Proof

BOTTLED IN BOND. Bottled in Bond at 100-proof so you can experience the full depth and intensity of its rich flavor. This smooth, aromatic Tennessee Whiskey is only available in select duty-free airports around the world.
 • RARE AND DISTINCT SMOOTHNESS
 • SLIGHT DIFFERENCES FROM BOTTLE TO BOTTLE
 • RICH AND COMPLEX

Single Barrel Rye

OUR FIRST NEW GRAIN BILL IN 150 YEARS. This historic creation marries the smoothness of Jack Daniel’s with a unique 70% rye grain bill. Complex flavors of ripe fruit mingle with light toasted oak notes to create a taste rich with spice and a pleasant lingering finish. This is a big, bold rye that does not overpower.
 • GRAIN-FORWARD CHARACTER
 • 70% RYE, 18% CORN, 12% BARLEY
 • OUR FIRST NEW MASH RECIPE SINCE 1866

  Single Barrel Select

  OUR SIGNATURE SINGLE BARREL OFFERING. Bottled at 94-proof, Single Barrel Select layers subtle notes of caramel and spice with bright fruit notes and sweet aromatics for a Tennessee Whiskey with one-of-a-kind flavor.
  • DRAWS DISTINCT FLAVORS FROM BARREL
  • ROBUST CHARACTER
  • NOTES OF CARAMEL AND SPICE

  Ontdek onze
  beste rums

  plantation-xo-20-jaar

  Plantation XO

  Deze buitengewone vintage werd geïntroduceerd ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum. Met een verbluffende flora/fruitige openingsaroma, een assemblage van fijne rum van 12 - 20 jaar oud, allemaal afkomstig uit Barbados, dit is een prachtige weerspiegeling van het eiland zelf. Rustend in vaten die oorspronkelijk werden gebruikt voor Pierre Ferrand cognac.
  el-dorado-15-jaar

  El Dorado

  El Dorado 15 jaar is een traditionele rum van de Guyanese distilleerderij Demerara Distillers die zijn aromatische kracht ontleent aan zijn distillatiemethode. De vaten die voor het rijpen worden gebruikt, zijn vaten die eerder bourbon hebben bevat.
  otis-rum

  Otis

  Een donkere, complexe, karaktervolle rum met een warme en volle amber bruine kleur. De aroma’s zijn butterscotch, geroosterde amandelen en rozijnenbrood. De toetsen van vanille en mokka vloeien in de afdronk verleidelijk over naar zoethout en peper.

  Meer zien ?
  Bezoek ons is
  de boodschap.

  180 redenen voor een visite

  Ook voor de betere Gins en premium Rum’s kan je bij ons steeds terecht! Bekende en minder bekende namen, maar stuk voor stuk: heerlijk!


  Ons vakmanschap drink je met verstand.

  logo-180-whiskys

  Je moet 18 jaar of ouder zijn
  om deze site te bezoeken